Meld je nu aan voor de Open Workshop op 6 Sept 
Bel: 06-16048133

Welkom bij Mindfulpeopl

Rust en stilte hoef je niet te zoeken, het zit in je.....     

Open Avond Mindfulness


Inhoud

Je wilt graag meer weten over mindfulness en/of je denkt over het volgen van een minddfulnesstraining. Op een Open Avond kan je ervaren wat mindfulness zoal inhoud en hoor je meer over de training. Daarbij kan je kennismaken met de trainster, de trainingsruimte bekijken en vragen stellen.
Praktisch
Aanmelden is ivm het beperkte aantal plaatsen verplicht en kan via het contactformulier. De avond vindt plaats op de
Frederik Hendriklaan 14, Statenkwartier, Den Haag. 

Inzicht door Numerologie


Inhoud

Wat hadden Pythagoras, de Kabbalisten, vele wiskundigen en filosofen met elkaar gemeen? Zij kenden allen de mystiek en geheimen van de getallen. Numerologie gaat ervan uit dat we niet toevallig zijn geboren op een bepaalde datum en ook niet toevallig een bepaalde naam hebben gekregen. 

Als kind was ik al geboeid door de magie van de getallen en sinds 10 jaar geef ik regelmatig consulten en workshops. 

Je geboortedatum en -naam geven een schat aan informatie over jouw talenten, uitdagingen, relaties met anderen en jouw specifieke bijdrage aan de wereld. Sta je voor een keuze, ben je zoekende of wil je gewoon graag meer over jezelf leren..... Meestal geeft een numerologisch consult food for thoughts, bevestiging en nieuwe inzichten. Mijn intentie is altijd iemand in zijn of haar kracht te zetten. Graag kijk ik samen met jou naar jouw potentieel, opdracht in dit leven, passies en werpen we een blik op jouw persoonlijk jaar. 

Praktisch

Een consult is inclusief een kop koffie of thee en duurt ongeveer 75 min. en kost 95 Euro. Bij het consult krijg je ook inzicht in de manier waarop de berekeningen worden gemaakt en een overzicht van de betekenis van de getallen om mee naar huis te nemen. 

Waar

Op de Frederik Hendriklaan 14 of in een leuk cafe van jouw keuze  met goede koffie.

Workshop

Er zijn ook mogelijkheden voor groepsworkshops binnen uw bedrijf of in privĂ©-verband. U kunt het contactformulier invullen voor meer info.