Meld je nu aan voor de Open Workshop op 6 Sept 
Bel: 06-16048133

Welkom bij Mindfulpeopl

Rust en stilte hoef je niet te zoeken, het zit in je.....     

Maatwerk Coaching


Inhoud

Een maatwerk coaching wordt helemaal afgestemd op jouw vraag en behoeften. Misschien wil je een nieuwe koers inslaan maar weet nog niet hoe, vanuit ontspanning leven en werken, leren omgaan met stress en negativiteit, anders omgaan met een lastig thema in jouw leven, sta je voor het maken van een moeilijke keuze, wil je anders leren omgaan met een "mankement" van je lijf .....of....

Wat het ook is we stemmen de inhoud en het aantal sessies af op jouw wensen.


Werkwijze

De coaching start met een intake waarin we vaststellen waar jij aandacht aan wilt geven en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen. Iedere coachingssessie beginnen we helemaal vanuit het hier en nu. We starten met een korte ontspanningsoefening om bewust contact te kunnen maken met dat wat op dat moment jouw aandacht vraagt; Misschien een concrete situatie in je leven of een gevoel in je lijf of...... Vanuit dit startpunt ontstaat een organische werkwijze waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van ademhalings- en/of focustechnieken, mindfulness, familie-opstellingen of de methode van Alan Seale ten aanzien van Transformational Présence. Dit kan dan resulteren in nieuwe inzichten, een gevoel van ontspanning en vertrouwen en mogelijkheden voor een nieuwe aanpak. Iedere coaching is erop gericht je in je kracht te zetten en je hart te laten spreken.


Praktisch
Een sessie duurt meestal 1,5 uur. 
De coaching vindt plaats in het Statenkwartier van Den Haag.

Info
Voor meer informatie ben je van harte welkom om telefonisch contact op te nemen. 
Je kunt ook het contactformulier invullen dan bel of mail ik jou.

" Door de coaching heb ik inzicht in oude patronen gekregen en de vrijheid om hier anders mee om te gaan. Ook heb ik meer leren luisteren naar mijn innerlijke stem. De aanpak en werkwijze van Yvette vormden hierbij een belangrijke leidraad. Iedere sessie sloot aan op mijn persoonlijke behoeften en werd ik begeleidt om tot nieuwe inzichten over mijzelf te komen.  Het helpt mij om rustiger maar ook met meer vrolijkheid en levendigheid in het leven te kunnen staan.. Yvette heeft me geïnspireerd bij het omzetten van gevoeligheid naar een krachtig instrument voor mijzelf en ook voor mijn omgeving."

Katja


"Toen ik Yvette benaderde voor coaching kende ik haar al van de mIndfulnesstraining, die ik eerder bij haar volgde. Hoewel ik sinds de training dagelijks mediteer en probeer mindfulness te integreren in mijn kijk op het leven, was er iets onduidelijks aan de poten van mijn stoel aan het zagen. Ik had het gevoel dat ik mijn innerlijke houvast niet kon vinden. Ik kon eigenlijk alleen maar bedenken dat ik naar Yvette wilde omdat ik mij bij haar kwetsbaar durf op te stellen. Zij heeft mij met zachte maar duidelijke hand weer op het spoor gezet." 

Lynde (gespecialiseerd verpleegkundige psychosociale begeleiding)